De natuursteen boeddha's die wij importeren zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt uit natuursteen en hebben allemaal een eigen uitstraling. momenteel beperkte voorraad!

Objecten

Soms heeft een tuin of interieur net dat ene stuk nodig dat er voor zorgt dat deze plek van sfeer verandert. Of het nu gaat om een uniek meubelstuk, wandobject of gekke lamp, als je het ziet, weet je pas dat je het zocht. Dit soort bijzondere objecten kun je ontdekken bij Schouten Tuincreaties op de locatie Sluistuinen

Dit metalen beeld staat op een hoge smalle sokkel.
Totale hoogte 200 cm voor 875,00

Deze bijzondere flessen zijn gemaakt op de maat van het onderliggende teakhout. Zeer bijzonder en exclusief. vanaf 110,00 p.st.
( nog slechts 1 op voorraad)

Stuk voor stuk unieke tafelobjecten. Het glas is geblazen in de vorm van het organische teakhout. De voorraad wisselt zeer regelmatig dus de objecten van de foto kunnen al verkocht zijn.

Deze natuursteen waterplaten zijn 80-80-10 cm. en massief gepolijst natuursteen.
325,00 p.st. NU voor 250,00 p.st.

Een unieke tuinlamp met als basis een olijfstam. polyester kap. hoogte 220 cm. VERKOCHT

Deze kunstwerk vazen zijn van de hand van Petra Talsma. De diverse maten tot wel 150 cm. hoog vormen geweldige objecten voor in de tuin.

Ze zijn er in vele soorten en maten maar de schalen die wij importeren zijn stuk voor stuk uniek.

Dit beeld van natuursteen is een kopie van de beelden op Paaseiland.
Momenteel uitverkocht

Deze unieke Paaseiland beelden MOAI zijn nu in diverse maten leverbaar en te zien in de showroom op locatie Sluistuinen.
Stuk voor stuk met de hand gemaakt uit natuursteen. MOMENTEEL UITVERKOCHT

Deze handgemaakt beelden zijn 100 cm hoog en stuk voor stuk uniek. Het natuursteen is vrij zacht en heeft daardoor al snel een verouderde natuurlijke uitstraling.
slechts 225,00 per stuk.
Omdat het materiaal zachter is dan groensteen, adviseren wij bij dit model om ze niet onbeschermd in de vorst te laten staan. Nu de laatste voor 200,00 p.st.

handgemaakte natuursteen overloopschalen. diameter 90 cm. voor 295,00 diameter 80 cm. voor 275,00 en diameter 70 cm. voor 250,00

Deze houtopslag van Cortenstaal is in verschillende afmetingen leverbaar. Staande model 100-40-180 en het bankmodel met houten zitting 200-40-40